Minä ansaitsen parasta.

Tämä on minun aikaani, tämä on minun elämäni, tämä on myHimos

myHimos-konsepti

myHimos on kokonaisvaltainen ja elämyksellinen palvelu, jossa yhdistyvät Himoksen laadukkain asuminen myHimos-huviloissa sekä myHimos-oheispalvelut.

Hetket rakkaiden ystävien kanssa ovat nykyään harvassa. Siksi haluan, että nuo hetket ovat laadukkaita – vuoden parhaita hetkiä. Haluan viettää aikani sellaisten ihmisten ympäröimänä, joiden kanssa viihdyn ja olen onnellinen.
Olen kiitollinen, että voin jakaa omat hetkeni, iloni ja suruni ystävieni kanssa – onnea on muistella ja luoda uusia muistoja. 
Luon muistoja ympäristössä, jonne on helppo tulla. Ympäristössä, jossa on tilaa, ja joka on elämyksellinen – minun näköiseni.
Haluan paikan, jossa voin olla keskellä hiljaisuutta, tai halutessani keskellä kaikkea – tapahtumia, aktiviteetteja, ihmisiä.
Minun onneni koostuu yksinkertaisista asioista, mutta arvostan monipuolisuutta.
Haluan liikkua ja nauttia hetkistä luonnossa – rakastan hyvää ruokaa, juomaa ja erinomaista seuraa. Haluan asua ja nukkua laadukkaasti. Minun elämäni rakentuu ikimuistoisista hetkistä.
Minä ansaitsen parasta.
Tämä on minun aikaani ja tämä on minun elämäni, tämä on myHimos.

myHimos-palvelun taustalla on vuonna 2013 perustettu Kallio Huvilat -yritys, joka rakennuttaa ja vuokraa laadukkaita edustustason luksushuviloita ja tarjoaa niitä asiakkaille vuokrattavaksi. Yritys kehittää lisäksi myHimos-oheispalveluita Himos-Jämsä-alueen palveluntarjoajien kanssa.

Haluatko myHimos-oheispalveluntarjoajaksi? Ota yhteyttä info@myhimos.fi tai yhteydenottolomakkeella.

myHimos-palvelun tarjoaa:
Kallio Huvilat Oy
Y-tunnus 2350402-5
info@myhimos.fi
puh. +358 50 63903