Varausehdot

1. Varaaminen ja maksu

Kallio Huvilat Oy (myHimos-palvelun tarjoaja) ei tee alustavia varauksia. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen riippumatta siitä, tehtiinkö varaus varausjärjestelmän kautta, puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. 50 % majoitusvarauksesta veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 14 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy lasku 14 vrk ennen majoituksen alkamista. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti.

Varaukselle lisättävät maksut

Kaikkiin majoitusvarauksiin lisätään lähtösiivous, joka automaattisesti lisätään varaukselle huvilan hinnan lisäksi. Porealtaan käyttömaksu lisätään varaukselle huvilan hinnan lisäksi, jos myös porealtaan käyttö on varattu. Huvilan hinta ei sisällä näitä lisäpalveluita ja ne näkyvät varauksella eriteltyinä tuoteriveinä.

2. Avaimen luovutus ja siivous

Huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lähtösiivouksen hinta on 196 €. Varaukseen on mahdollista ostaa myöhäinen lähtöluovutus tai aikainen tulo, mikäli varaustilanne sen sallii (varattava ennakkoon).

Avaimet noudetaan HimosLomien Himos Center vastaanotosta (Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä, puh. 020 711 9210). Huvilan avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle vastaanoton aukioloaikoina.

Varausnumero, maksukuitit sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä Himos Center -vastaanotossa avainta noudettaessa. Mikäli majoittuminen tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella, on siitä ilmoitettava HimosLomille ja sovittava luovutus erikseen (aukioloajat: http://www.himoslomat.fi/tuloinfo/ ).

Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ovenavausmaksu 50 € arkisin klo 8.00 – 18.00, muina aikoina 80 €.

Huvilassa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä). Liinavaatteet voitte tilata (20 €/henkilö) majoitusvarauksen yhteydessä, jolloin ne toimitetaan valmiiksi huvilalle, tai voitte vuokrata ne mukaan vastaanotosta.

Jokaista varausta kohden on huvilalle toimitettu aloituspakkaus wc- ja talouspaperia, käsipyyhkeitä sekä astian- ja yleispesuaineita, jotta pääsette sujuvasti loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Huvilan tarkempi varustetaso ilmenee mökkikuvauksesta.

Tarkemmat siivousohjeet löytyvät huvilasta. Vaikka lähtösiivous kuuluukin varaukseen, edellytämme huvilan olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, astiat tiskipöydällä, roskat roskiksessa sekä isoimmat tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös huvilan piha-alueen ja grillin tulee olla siisti. Mikäli huvila on jätetty kokonaan siivoamatta, Kallio Huvilat laskuttaa aiheutuneet kustannukset asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaisesti.

Ulkoporealtaan käytöstä veloitetaan erikseen hinnaston mukainen (160 €/varaus ja 185€/varaus, mikäli porealtaan varaus tehdään vasta saapuessa) käyttömaksu. Porealtaan käyttöohjeet annetaan Himos Center -vastaanotosta majoittumisen yhteydessä. HimosLomien yhteistyökumppaneilla on oikeus periä ylimääräinen huolto- tai siivousmaksu (alk. 150 €), mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu.

3. Henkilömäärä

Huvilaa saa käyttää korkeintaan 14 henkilöä kerrallaan ellei siitä ole erikseen Kallio Huviloiden kanssa sovittu. Lisähenkilöistä veloitetaan erillinen lisähenkilömaksu. Teltalla tai asuntovaunulla/-autolla leiriytyminen huvilan pihaan on kielletty.

4. Avaimen luovutus ja siivous

Varaaja on vastuussa huvilasta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan huvilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne Kallio Huviloille tai sen yhteistyökumppaneille. Kallio Huvilat ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään majoitustiloissa, tai jotka unohtuvat niihin. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun Jyväskylään, josta niitä voi tiedustella puh. 0600 03393.

5. Reklamaatiot

Asiakkaan on tehtävä välittömästi Kallio Huviloille huomautus mahdollisista palvelua tai majoituskohdetta koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Huomautukset ja kiireelliset huoltopyynnöt on tehtävä puhelimitse päivystysnumeroon 020 7119 213, johon vastataan vuorokaudenajasta ja päivästä riippumatta. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista Kallio Huviloiden tai HimosLomien edustajaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Mikäli huomautettavaan palveluun tai kohteeseen ei voida tarjota tyydyttävää ratkaisua vierailun aikana, voi asiakas lähettää kirjallisen huomautuksen Kallio Huviloille viikon kuluessa vierailun päättymisestä sähköpostilla osoitteeseen info@myhimos.fi.

6. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty huvilan sisätiloissa. Tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Huvilaan ei saa tuoda lemmikkiä. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 500 €/lemmikki/vrk-lisämaksu. Kallio Huvilat ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

7. Peruutus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Kallio Huviloille kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Alueella on hiljaisuus klo 23.00 – 7.00. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eivätkä vartijan/poliisin huomautuksesta huolimatta hiljenny, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujat joutuvat luovuttamaan huvilan välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset Himoksella järjestettävissä tapahtumissa, rinne- tai reittimäärissä tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja.

Kallio Huvilat ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa naapuritontin rakennustöiden aiheuttamista häiriöistä eikä omistajan huvilaan tekemistä varustelu- tai muista muutoksista, joita ei ole Kallio Huviloille ilmoitettu.

Peruutuskulut ovat 50 % majoituksen hinnasta, jos peruutus tehdään 59-30 vrk ennen varauksen alkamista. Alle 30 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan.

Jos varaus on tehty HimosLomien kautta, sovelletaan siihen HimosLomien varausehtoja.

8. Kallio Huviloiden oikeus peruuttaa tai siirtää varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Kallio Huviloilla oikeus peruuttaa varaus. Kallio Huviloilla on myös oikeus siirtää majoitus vastaavaan huvilaan, mikäli asiakkaan varaama huvila ei jostain syystä ole ko. ajankohtana käytössä.

Tervetuloa viihtymään myHimokselle.